Strategic Spaces

Project Image 1 Project Image 2 Project Image 3 Project Image 4 Project Image 5

280 Summer Street, Boston, MA

8,000 Square Feet

Vantage Builders completed the renovation of Strategic Spaces’ new, expanded headquarters at 280 Summer St. in Boston’s Seaport District. The commercial furniture and custom prefab solution provider relocated to the Seaport District from 40 Broad St., almost doubling its office size to approximately 7,000 square feet. Vantage did a complete fit-out of the first-floor location. One of the first steps was to infill a pre-existing spiral staircase, which had left a 5' x 8' hole, with a new metal deck and concrete. The project included the installation of new HVAC and electrical systems.  The Client Experience Center has four private offices, three huddle rooms, one large conference room and a state of the art atrium space that is encompassed by a DIRTT Timber frame canopy.

recent projects

all projects

Oxford Graphics

10 Centennial Drive Peabody, MA

KORSCH America

18 Bristol Dr, South Easton, MA


all testimonials
The quality of work performed, prompt and thorough services, and attention to detail, all while staying on budget, demonstrated Vantage's commitment to being the best in its field Steve Reagan, Vice President Programming and Operations Fox Sports

Our Mission

Our Mission is to build a trusted and dependable construction company that services the New England marketplace. Vantage Builders supports these goals by managing our business with integrity, investing in our employees' development, and exceeding the expectations of our clients

latest news

all news
Vantage Builders Completes Renovation For Diplomat Specialty Infusion Group

Firm Completes Cleanroom, Office Buildout Project in Fast, 8-Week Turnaround    WALTHAM, MASS. – March XX, 2018 – Vantage Builders, Inc., a general contracting and construction firm based in Waltham, Mass., ... read more

Vantage Builders Renovates New Office And Warehouse Location For Oxford Graphics

Vantage Builders expanded the production area and transformed the existing, outdated warehouse. The walls and ceiling were painted and efficient LED lighting was installed, creating a bright environment that ... read more