Projects

Retail

CYCL3

Project Image 1 Project Image 2 Project Image 3 Project Image 4 Project Image 5

112 Mall Road Burlington, MA

3,200 Square Feet


Vantage Builders built the 3,200-square-foot location, which includes a fitness studio, reception area and shower/changing facilities.  New paint reflects the CYCL3 branding and messaging, while the flooring throughout includes luxury vinyl tile (LVT), painted epoxy and tile. Systems work for the project included the installation of a two-zone HVAC system with rooftop units that provides separate dedicated temperature control for the studio and the rest of the location. A new fire alarm and sprinkler system provides safety for the facility. The plumbing work was made more challenging by the building’s structural slab, which would not allow trenching. All underground plumbing work was completed via a 3’x3’ access panel.

recent projects

all projects

Diplomat Specialty Infusion Group

20 Commerce Way, Woburn, MA

Oxford Graphics

10 Centennial Drive Peabody, MA

testimonials

all testimonials
The quality of work performed, prompt and thorough services, and attention to detail, all while staying on budget, demonstrated Vantage's commitment to being the best in its field Steve Reagan, Vice President Programming and Operations Fox Sports

Our Mission

Our Mission is to build a trusted and dependable construction company that services the New England marketplace. Vantage Builders supports these goals by managing our business with integrity, investing in our employees' development, and exceeding the expectations of our clients



latest news

all news
Vantage Builders Completes Renovation For Diplomat Specialty Infusion Group

Firm Completes Cleanroom, Office Buildout Project in Fast, 8-Week Turnaround    WALTHAM, MASS. – March 20, 2018 – Vantage Builders, Inc., a general contracting and construction firm based in Waltham, Mass., today ... read more

Vantage Builders Renovates New Office And Warehouse Location For Oxford Graphics

Vantage Builders expanded the production area and transformed the existing, outdated warehouse. The walls and ceiling were painted and efficient LED lighting was installed, creating a bright environment that ... read more